ATEX – Verlichting

MEER WETEN

SPORTLED

SUPPORTED BY:

STAP VEILIG OVER OP LED MET WATT-LAMP.
SPECIAAL VOOR EXPLOSIEGEVAARLIJKE OMGEVINGEN 

. ATEX Specialist

Voor ieder ATEX vraagstuk bieden wij een passende oplossing. Wij ontzorgen u volledig van product tot aan montage & onderhoud. Zo stapt u eenvoudig over op ledverlichting zonder zorgen.

. Hoogste kwaliteit LED

Onze ATEX verlichting is van de beste kwaliteit waardoor u geen omkijken meer heeft naar onderhoud. Bovendien hebben onze armaturen de hoogste lumen/watt verhouding in de markt zodat u een maximale lichtopbrengst heeft tegennetlaagste wattage.

. Geen budget beschikbaar?

Geen probleem. Met onze speciale financieringsmogelijkheiden heeft u geen investering vooraf, u kunt namelijk de verlichting betalen met uw energiebesparingen.

UNIEKE ATEX VERLICHTING

Watt-Lamp is uw ATEX partner die u van begin tot eind ontzorgt. Met onze monteurs en unieke atex verlichting helpen wij u met (de overstap) naar duurzame ledverlichting. Een hogere lichtopbrengst zorgt voor meer veiligheid op de werkplaats en verhoogt de productiviteit van uw werknemers.

PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN
ALTIJD IN CONTACT EN BESCHERMD

Ook aan uw werknemers is gedacht, met draagbare atex lampen creëert u overal een veilige werkplek. Met ingebouwde batterij is een vaste stroomvoorziening niet meer nodig. Neem contact met ons op voor ons uitgebreide ATEX PBM assortiment.

ALTIJD  EEN OPLOSSING

Wij werken met een eigen product en kunnen daardoor altijd een oplossing bieden. Of het nu gaat om 24V i.p.v. 240V wisselstroom voeding of een speciale behuizing, wij kunnen het regelen en voor u installeren. U kunt zich richten op uw core-business terwijl Watt-Lamp uw duurzame (over)stap realiseert.

STAP OVER OP LED
MET WATT-LAMP. SPECIAAL
VOOR SPORTVERENIGINGEN 

. Hoogste kwaliteit LED

Onze Pro-Line Sport serie is van de hoogste kwaliteit. Deze serie beschikt over de nieuwste LED technologie. Daarnaast kunnen wij de nieuwe armaturen gemakkelijk op de huidige voorziening monteren

. Verlaag uw energiekosten

De energiekosten zijn vaak een grote kostenpost voor sportverenigingen. Door over te stappen op energiezuinige LED verlichting kunt u tot 80% besparen op uw huidige energiekosten.

. Geen budget beschikbaar?

Geen probleem. Met onze speciale financieringsmogelijkheid voor sportverenigingen heeft u geen investering vooraf, u kunt namelijk de verlichting binnen 60 maanden afbetalen.

SLIMME SPORTLED VERLICHTING

Ons armatuur is modulair zodat de verlichting met u mee kan groeien.Ons 750W armatuur vervangt het traditionele 2000w armatuur. Staan er 2 op 1 mast? Dan kunt u kiezen voor ons 1500w armatuur en de modules individueel afstellen. Zo bespaart u extra kosten en geniet u toch van de beste kwaliteit verlichting.

JUISTE VERLICHTING
OP HET JUISTE MOMENT

Bespaar tot 80% extra energie door gebruik te maken van onze slimme LED verlichting. Door middel van de mobiele applicatie kunt u op elk gewenst moment de lichthoeveelheid aanpassen. Daarnaast is er informatie beschikbaar over het energieverbruik en de status van uw nieuwe verlichting.

SMART APPLICATIE
MET DIMFUNCTIE. 

Het verlichtingsniveau van LED armaturen kan aangepast of gedimd worden waardoor u extra energie bespaart. De armaturen worden aangestuurd door een applicatie welke beschikbaar is op PC en/of mobiel. Via de applicatie kunt u vooraf ingestelde scenes activeren zodat u met 1 druk op de knop kunt wisselen van scene. Het is ook mogelijk om de verlichting automatisch uit te schakelen als er geen beweging wordt gedetecteerd. Zo wordt er geen onnodige energie verspilt en bespaart u dus extra. 

ONZE LED VERLICHTING VOLDOET AAN DE GESTELDE NORMEN VAN DE SPORTBONDEN. 

ONZE LED VERLICHTING VOLDOET AAN ALLE GESTELDE
NORMEN.