Ook bij LED verlichting zijn er veel verschillende merken op de markt aanwezig. Door het enorme aanbod is het vaak lastig de juiste lichtbron te kiezen. Zo speelt de prijs een belangrijke rol maar mag er ook zeker niet worden ingeleverd op kwaliteit.

Vaak worden de genoemde specificaties zoals lichtopbrengst, levensduur en wattage niet gehaald. Ook kan het zijn dat de lichtopbrengst snel daalt, zo kan het paneel dat aan het begin zo mooi (en goedkoop) leek steeds minder licht opbrengen en “strepen” gaan vertonen. Het egale licht dat van het paneel af kwam verandert dan snel naar een situatie zoals op deze foto:

Watt-Lamp werkt uitsluitend met A-merken die allen uitgebreid zijn getest en over alle keurmerken beschikken. De beloofde levensduur wordt gehaald en wij als bedrijf staan daar ook garant voor met ons garantiebeleid. Daarnaast hebben onze panelen en buizen de hoogste lumen/wattage verhouding. Dat wil zeggen dat de lichtbron zijn maximale rendement haalt en er (bijna) geen energie verloren meer gaat. Hierdoor komen al onze lichtbronnen in aanmerking voor de EIA-regeling. Heeft u vragen over deze regeling? Bel dan met een van onze adviseurs op 085-3038696.

Geef een reactie